Waarom WordPress onderhoud het overwegen waard is

Kees Lamper

wordpress

Het goed onderhouden van je WordPress website of webshop is erg belangrijk, onderhoud zorgt er namelijk voor dat jouw website of webshop blijft runnen. Want wat is nou vervelender dan een website of webshop die niet goed meer werkt? Met WordPress onderhoud bij Lamper Design krijg je elke maand een half uur aan onderhoud.

Wat wordt er allemaal geüpdatet

Bij onderhoud denken mensen vaak alleen aan het updaten van WordPress naar een nieuwere versie op een website of webshop, maar dat is slechts 1 onderdeel van het onderhoud. Er zijn ook nog een aantal andere zaken die worden opgepakt tijdens het onderhoud, namelijk:

  • Updates van Plug-ins
  • Updates van het WordPress thema
  • WooCommerce onderhoud

Waarom niet zelf je website onderhouden?

Het zelf onderhouden van een WordPress website of webshop is niet heel verstandig. Om een website of webshop te onderhouden moet je precies weten waar je op moet letten en moet je flink wat kennis hebben. Als je besluit het zelf te doen loop je het risico dat je iets verkeerd doet en dit kan vervelende gevolgen hebben.

Besteed jouw onderhoud dus gewoon uit aan een professioneel team, zij kunnen dit vakkundig en snel voor je doen. Naast het onderhoud maken zij ook nog eens een back-up zodat jouw website altijd weer hersteld kan worden als er wat fout is gegaan.

Meer dan alleen onderhoud

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een tekst aangepast wilt hebben of een nieuwe afbeelding op je website of webshop wilt. Dit kost voor de meeste mensen vaak een hoop tijd omdat zij niet bekend zijn met WordPress. Voor een professioneel team is dit zo gefixt en zit dit ook inbegrepen bij het onderhoud.

Kees Lamper
Laatste berichten van Kees Lamper (alles zien)