Waarom jij komende zomer een air lounger moet hebben

Kees Lamper

airlounger

Zitzakken zijn al jarenlang er populair, je ziet ze dan ook steeds meer voorbij komen. Maar een zitzak is niet zo handig als je bijvoorbeeld naar het strand gaat. Op het strand wil je natuurlijk ook even lekker kunnen zitten zonder dat er allemaal zand in je zwembroek komt. Daarom is de Air lounger de perfecte oplossing.

Hoe werkt een air lounger

De air lounger is eigenlijk een opblaasbare zitzak. Hierdoor kan je hem meenemen naar het strand, naar het meer of mee op vakantie. Doordat de air lounger met lucht gevuld moet worden, is hij erg compact en daarom gemakkelijk mee te nemen. Zodra je de air lounger met lucht gevuld hebt en je er op gaat zitten of gaat liggen vormt hij zich naar jouw lichaam, zo kan je dus verschillende houdingen aannemen.

Air lounger op een festival

Als je een festivalganger bent is een air lounger perfect. Je ziet vaak mensen op de grond zitten of op een paar kussens. Dit is absoluut niet ideaal, met de air lounger voorkom je dat je op de vieze grond hoeft te zitten of een hele berg kussens hoeft mee te nemen. Want hoe fijn is het om live naar een optreden te kunnen luisteren terwijl je op een air lounger zit?

De Air lounger meenemen

De air lounger is zonder lucht erin erg compact, hierdoor kan je hem gemakkelijk in een tas stoppen. Zodra je bij het strand bent of bij een festival hoef je de air lounger alleen maar uit te rollen, en er voor te zorgen dat er lucht in zit. Zodra er lucht in zit kun je hem sluiten en kan je genieten van je dagje strand of je optreden.

Kees Lamper
Laatste berichten van Kees Lamper (alles zien)