Stoffen, garens en materialen

stoffen-materialenDe Sampler biedt een zeer breed assortiment stoffen. Kom en bekijk de prachtige collectie Hollandse stoffen, Hofmann Bali batikstoffen, Kona unistoffen, Liberty stoffen en Westfalenstoffen. We maken de opsomming vol met stoffen van Petra Prins, Moda, Edyta Sitar, Di Ford, Makower, Dashwood, Wyndham fabrics, Marcus Fabrics, French general en Robert Kaufman.

Apart noemen wij graag de creaties van beroemde ontwerpers en ontwerpsters zoals o.m. Kaffe Fasset. Ook die treft u aan in ons schap.

Uiteraard leveren wij benodigde tussenvullingen w.o. hobbs 80/20, quilters dream wool, vlieseline, L11, H 180,  H 250, Freezer paper, theezakjes papier, Steam a Seam, flisofix en volumevlies. Nieuwste van het nieuwste is tussenvulling van bamboe. Vrij van vocht en schimmel en dus uitstekend bruikbaar voor bijvoorbeeld baby- en kinderdekentjes.

In garens is de Sampler uiterst ruim gesorteerd: DMC, Aurifil mako 40, 50 en 80, Güterman, Fila au Chinois applicatiegarens, YLI, King Tut, Madeira quiltgarens. Het is er allemaal.

Voor wat betreft quiltgereedschap is er te veel om op te noemen: Olfa snijmatten, Olfa snijmessen, tekenpennen, quiltmallen, naalden en linialen (inches- en centimeterindeling), Prym, Clover, Sewline. Geheel nieuw in het assortiment zijn de unieke linialen en ergonomische snijmessen van Martelli. Zoekt u opbergmogelijkheden dan hebben we de beroemde Yazzii organizers in zes afmetingen in huis. U treft bij de Sampler echt alles voor uw hobby.

Wilt u inspiratie opdoen? Onze boeken- en tijdschriftenplank kent vele titels. Toonaangevende bladen zoals QUILTmania, Simply Vintage, Simply Modern worden rechtstreeks geïmporteerd en hebben we vaak als primeur in huis.  Natuurlijk hebben we ook de Nederlandse uitgaven van Quilt&Zo en het Klossie in huis.

Wellicht is het handig om uw naam en gewenste titel(s) bij ons te laten registreren. Bij binnenkomst krijgt u dan gelijk een mailbericht.

Tenslotte kunt u altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes wanneer u zich inschrijft voor de meest gezellige en informatieve Nieuwsbrief van quiltend Nederland. Mail naar info@desampler.nl en wij voegen u toe aan de adreslijst.