Ontdek de mooiste plekjes van Nederland

Kees Lamper

ontdek nederland

Er zijn een hoop mooie plekken in Nederland, denk bijvoorbeeld aan De hoge Veluwe, de Wadden, de Kinderdijk en nog veel meer. De plekken zijn dan ook erg bekend in Nederland en de meeste mensen zijn al naar een hoop van deze plekken geweest. Hierdoor zijn deze prachtige plekken helaas niet zo bijzonder meer.

Unieke plekken

Voor de mensen die graag de deur uit gaan om te genieten van de Nederlandse natuur is DiscoverNL een goeie site. Je kunt hier namelijk prachtige en uniek plekjes vinden. Er zijn een hoop verschillende plekken die je kunt gaan verkennen. Er zijn verschillende categorie├źn waar je door kunt gaan scrollen, wil je graag meer van de natuur zien? Of juist dorpen of steden? Er zijn genoeg plekken om nog te gaan verkennen!

Filter op jouw voorkeur

Iedereen heeft een andere voorkeur, de een houdt van een wandeling door de bossen en de ander houdt van uitwaaien op het strand. Om nieuwe plekken te vinden die jij gegarandeerd leuk gaat vinden, kan je filteren. Hierdoor kun je dus aangeven dat je bijvoorbeeld alleen maar bossen wilt of juist beken en rivieren. Uiteraard kan er ook op provincie gefilterd worden, je wilt namelijk niet altijd lang reizen om een nieuwe plek te ontdekken.

Activiteiten

Als je een artikel leest over een bepaalde plek die jij interessant vindt wil je wel weten wat er te zien valt op die locatie. Het is erg zonde om naar plek te reizen om vervolgens niet alles gezien te hebben. Onderaan elk artikel is een lijst met dingen die een bepaalde plek bijzonder maken en leuk zijn om te bezichtigen. Op die manier haal jij het maximale uit jouw bezichtiging. Buiten de plekken die je kunt bezichtigen is er ook een lijst met activiteiten, denk bijvoorbeeld aan wandelroutes, musea, fietsverhuur en restaurants in de buurt.

Kees Lamper
Laatste berichten van Kees Lamper (alles zien)