Mutsen, waarom zou je er één kopen?

Kees Lamper

mutsen

De koudste maanden zijn weer aangebroken. Tijd om de warme spullen uit de kast te halen, de mutsen. Maar daar ontbreekt een muts of je muts ligt er al een tijdje is erg verouderd. Tijd voor één nieuwe muts dus. Koude oren wil je in de winter niet, een muts of hoofdband heb je nodig. In deze blog vertel ik jou waarom je een muts zou moeten kopen!

Waarom zou je een muts kopen?

Zoveel wintermutsen, maar waarom zou je een muts moet kopen? Natuurlijk heb je in de winter een muts nodig. Dit doe je omdat het koud is, maar ook omdat het er leuk uit ziet. Dat ligt eraan wat voor muts je koopt en iedereen heeft weer een andere smaak. De keuze is vaak groot dat je niet eens weet wat voor muts je moet kopen. Vaak wil je met de mode mee lopen en er leuk uit zien. Daarom zijn er mutsen in allerlei kleuren, maten en vormen.

De kindermutsen

Als je kinderen zeggen dat ze het koud hebben in de winter, wil je ze het liefst helemaal inpakken. Liever dat ze het te warm hebben dan te koud. Als moeder geef je je kinderen al snel een kindermuts. Bij kinderen kun je nooit genoeg hebben van kindermutsen. De één raakt ze kwijt, de ander maakt hem kapot. Hoe meer kindermutsen je hebt hoe beter. Het staat nog leuk ook en het heeft nut.

Er zijn veel kindermutsen met zachte voering, zodat ze het gegarandeerd warm hebben. Kinderen houden van kleuren en kindermutsen hebben dit ook. Van roze tot geel of hou je juist meer van basic kleuren, het is er allemaal. Op de kindermutsen zien we ook vaak figuurtjes zoals ankertjes of sneeuwvlokjes. Bijna alles wat je bedenken is wel te combineren met een muts.

De dames muts

Wij dames dragen de dames muts niet alleen voor warme oren, maar stiekem ook om dat het er modieus uit kan zien. Neem bijvoorbeeld een leuke basic kleurige dames muts met een pompom er op. Hoe leuk is dat! Van een gebreide dames muts tot een dames muts met een hele warme voering. De keuze is reuze! De dames muts met een warme voering is erg geliefd en zit ontzettend lekker.

De hoofdband

De populaire hoofdband is ook ontzettend leuk. Het staat leuk en het zorgt ervoor dat je haar nog een beetje normaal zit. De warmte is eigenlijk hetzelfde als een muts. Je hebt waarschijnlijk toch haar op je hoofd en dat houdt je hoofd warm. Bij je oren is dat een ander geval en daarom is de hoofdband zo handig. Vaak ziet een hoofdband er nog leuker uit dan mutsen.

Dames handschoenen en kinderhandschoenen

We moeten het setje natuurlijk wel compleet maken met hippe dames handschoenen! Dan hebben we het niet over saaie zwarte dames handschoenen, maar over dames handschoenen die haast niemand heeft. Denk hierbij aan een tijgerprint handschoen of een dames handschoen met veren, die erg uniek en leuk zijn.

Kees Lamper
Laatste berichten van Kees Lamper (alles zien)