Bestel jouw douchegoot online bij Sanitairkiezer.nl

Kees Lamper

douchegoot

Een douchegoot is onmisbaar in een goed functionerende badkamer. Het is belangrijk dat tijdens het douchen het water goed kan weglopen. Het water wordt vaak via een sifon naar het riool afgevoerd.

De positie van een douchegoot kun je zelf bepalen. Vaak zie je dat deze tegen de wand wordt geplaatst. Maar het is ook mogelijk om een douchegoot bij de ingang van de douche te plaatsen. Dit is volledig afhankelijk van de badkamer en je eigen wensen.

Diverse kleuren

Bij Sanitairkiezer hebben we douchegoten in verschillende kleuren en maten. Vrijwel geen enkele badkamer is hetzelfde, vandaar dat wij meerdere kleuren en maten, douchegoten aanbieden. Kies een douchegoot die aansluit bij het design van de badkamer.

Douchegoot installeren

Een douchegoot installeer je in het algemeen op de volgende manier:

  1. Zorg ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd is
  2. Bepaal de hoogte van de douchedrain
  3. Plaats het inbouwdeel van de douchegoot
  4. Koppel de afvoer aan de douchdrain
  5. Stort de vloer
  6. Egaliseer de vloer
  7. Begin met het betegelen van de vloer
  8. Kit de tegelvloer af
  9. Plaats het rooster van de douchegoot

Douchegoten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten variërend van 60 centimeter breed tot wel 120 centimeter. Let hier dus op voordat je een douchegoot aanschaft.

Alle sanitair voor in de badkamer

Bent u naar meer dan een douchegoot opzoek? Wij bieden een ruim assortiment van veel sanitair producten zoals douchepanelen, douchewanden en douchedeuren.

Kees Lamper
Laatste berichten van Kees Lamper (alles zien)