Een luxe lunch terwijl je rondvaart

Kees Lamper

rondvaart uwsalonboot

Rondvaren is al jaren lang een bekende activiteit als het lekker weer is, er is niks lekkerder dan een middagje in de zon varen. Varen met warm weer zorgt ervoor dat je uitgedroogd raakt en trek krijgt, bij Uwsalonboot kun je een luxe lunch rondvaart boeken.

Wat houdt een all inclusive rondvaart in?

Een all inclusive rondvaart houdt in dat er tijdens de rondvaart lunch aanwezig is en er drankjes aan boord zijn. Tijdens het varen met warm weer is het belangrijk om genoeg te eten een drinken, je krijgt een uitgebreide lunch en onbeperkt drankjes. Er is een keuze uit verschillende soorten broodjes, gegrilde groenten, wraps en zoetigheden zoals: macarons, chocola, muffins en fruit. Naast de lunch zitten er ook onbeperkt drankjes inbegrepen, er is keuze uit verschillende soorten koffie, thee, fris, bier en wijnen uit de omgeving van de Vecht.

Verschillende smakelijke arrangementen

Naast de all inlcusive rondvaart zijn er nog een aantal andere smakelijke arrangementen zoals:

  • De borrelboot: zoals de naam al zegt kun je tijdens de rondvaart over de Vecht even heerlijk borrelen. Er zijn verse borrelhapjes aanwezig en onbeperkt drankjes.
  • High tea rondvaart: Een uur rondvaren over de Vecht terwijl je geniet van verschillende zoete en hartige hapjes. Naast de hapjes zijn er onbeperkt drankjes aan boord.
  • Michelin sterren lunch: Tijdens deze rondvaart wordt je voorzien van een 4 gangen menu Du chef van een sterren restaurant De Nederlanden. Het menu is niet van te voren bekend omdat deze dagelijks wordt veranderd. De lunch vindt plaats in het restaurant en het voor- of nagerecht zouden aan boord gereserveerd kunnen worden. Er zitten bij dit arrangement geen drankjes inbegrepen.
  • Michelin sterren diner: Tijdens dit arrangement geniet je eerst van een heerlijke boottocht over de Vecht met heerlijke drankjes. Zodra de boottocht is afgelopen stap je uit bij het restaurant De Nederlanden. Hier wordt je voorzien van een luxe 6 gangen diner van Patron Cuisiner Wilco Berends.
  • Italiaans dineren: Een fantastisch Italiaans 3 gangen arrangement, wie wilt dat nou niet? Geniet van een geweldige boottocht tijdens je Italiaanse diner.
  • Stamppot vaartocht: Deze vaartocht is perfect voor in de koudere maanden. Tijdens de vaartocht over de Vecht geniet je van je een heerlijk Hollandse stamppot. Uiteraard is er verwarming aanwezig aan boord zodat je niet in de kou hoeft te genieten van je stamppot.
  • Oer-Hollandse snerttocht: Naast de stamppot vaartocht is de Oer-Hollandse vaartocht ook een leuk arrangement voor in de winter. Je kunt genieten van een heerlijk snert menu op een verwarmde boot.
Kees Lamper
Laatste berichten van Kees Lamper (alles zien)